PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTER CAMBRIDGE. AFLĂ MAI MULT CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

Teste gratuite de evaluare a nivelului de limbă străină

Trainerii specializați ai Lexis depun mult efort chiar înainte de lansarea modulelor, pentru a planifica cele mai potrivite cursuri pentru adulți sau copii. Avem multe grupe, multe clase și traineri, pe diverse niveluri și cu diverse stiluri de învățare. Iată de ce avem nevoie ca tu să te preînregistrezi și să ceri o testare a nivelului de limbă la care te afli acum (sau se află copilul tău), folosind datele de contact de mai jos.

DE CE AVEM PREÎNREGISTRĂRI

Progamându-te la noi vei avea ocazia să fii sfătuit direct de un trainer Lexis, cu suficient timp înainte de începerea cursurilor.

  • Nu avem niciodată aceleași materiale!
  • Alocăm cei mai buni profesori cu putință pentru fiecare grupă
  • Folosim grupe mici de elevi, astfel încât nivelurile cursanților să fie similare, iar elevii să poată beneficia de cât mai mutl din atenția profesorului, dar și de interacțiunile cu colegii, absolut necesare pentru o dezvoltare echilibrată!
  • O preînregistrare îți oferă ocazia să afli în avans discounturile existente prin early bird sau să plătești în două rate.

Iată de ce este nevoie să ne contactezi din timp. Te rugăm, preînregistrează-te în avans, pentru a beneficia de avantajele de mai sus.

Pre-registration vara 2020: Numai in perioada 1 iunie 2020 – 31 iulie 2020 te poti inscrie cu 20% reducere la cursurile din anul scolar 2020 -2021. Rezerva-ti acum un loc la cursurile Lexis prin achitarea unui avans.

Date de contact pentru pretestări și preînregistări:

E-mail: secretariat@lexis-romania.eu

Telefoane:  0786 701 013