Slide PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTRE CAMBRIDGE. DETALII AICI CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

Cursuri online

Cursurile Lexis online sunt în pas cu tehnologia modernă, se țin pe platforme ușor de accesat și beneficiază de suport gratuit din partea școlii. Spațiul Lexis nu este doar un loc de desfășurare a cursurilor, este o familie, încărcată de energie pozitivă și entuziasm.

Pentru informatii, sunați la: 0786732810

  • Platforme performante de comunicare online
  • Lecții dinamice, interactive
  • Materiale video și audio ca suport
  • Profesori dedicați și bine pregătiți

Andreea și Alice, două surori, două generații la școala Lexis – Testimonial cursuri limba engleză

De la începerea crizei covid-19, ne-am reinventat aproape peste noapte și am propulsat cu adevărat mediul și metodele de învățare în secolul 21. Lexis a continuat imediat cursurile pe care le avea deja în desfășurare fizic cu ședințele online!

Noile provocări cu care ne-am confruntat de la începutul lunii martie au testat atât limitele trainerilor, cât și ale cursanților, dar acum profităm din plin de un arsenal de resurse noi: platforme performante de comunicare online, lecții cu prezentări dinamice, jocuri interactive, materiale video și audio și, nu în ultimul rând, profesori dedicați și bine pregătiți.

Am dat dovadă încă o dată de profesionalism și implicare, iar feedbackul copleșitor primit de la cursanții și trainerii noștri ne convinge deja că noile platfome de învățare sunt utile