Slide PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTRE CAMBRIDGE. DETALII AICI CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

Învățarea prin povești s-a dovedit a fi o metodă foarte eficientă. Pentru că poveștile unesc oameni. Ele sunt punte de legătură între idei, cultură, istorie și valorile noastre. Întăresc relațiile interumane, încrederea, gândirea critică și creativă.

 

Poveștile sunt ușor de memorat. Elevul se poate pune în pielea personajului, se identifică cu el. O poveste bună îl provoacă pe elev să dea pagina și să citească mai mult. Poate trăi tot felul de sentimente, pentru că se transpune în poveste.

Aceasta nu îi oferă elevului doar șansa de a citi, ci și de a vorbi despre ea.

Povestile au darul de a zgândări imaginația, sunt un adevărat catalizator. Cu o poveste poți capta atenția unui public larg, așa cum o fac actorii, jurnaliștii sau liderii adevărați, poți trezi o minte iscoditoare, așa cum o fac profesorii dedicați, poți alina suflete, ca medicii de încredere ori părinții iubitori.

Așa că, dragi copii, dacă doriți să ajungeți un adevărat profesionist, respectat și de valoare, în orice domeniu, citiți și învățați prin povești!

Căutați povestea din spatele oricărui lucru! Pentru că în momentul în care cauți cu adevărat, înveți.