PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTER CAMBRIDGE. AFLĂ MAI MULT CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

FAQs (întrebări frecvente)

1. CE DOCUMENTE SUNT NECESARE LA ÎNSCRIERE?

La încheierea contractului aveţi nevoie de Cartea de Identitate.

2. CE TAXĂ TREBUIE SĂ ACHIT PENTRU UN CURS LEXIS?

Taxele diferă de la copii la adulţi, în funcţie de numărul de ore alocat cursului.
Pentru detalii privind termenele, cuantumul si numarul ratelor, contactaţi secretariatul şcolii unde doriţi să vă înscrieţi. Sunt acceptate toate instrumentele de plată valide pe teritoriul României.

3. ÎN CE PERIOADĂ ŞI INTERVAL ORAR AU LOC ÎNSCRIERILE?

Inscrierile se fac la secretariatele şcolilor, de luni până vineri. Pentru a afla intervalul orar de functionare al fiecarui sediu, va rugam sa contactati secretariatele scolilor.

Inscrierile (pre-registrations) pentru anul şcolar următor incep la 1 iunie si se incheie la 31 iulie, perioada în care se acorda un discount de 20% pentru anul școlar 2020-2021.

4. ÎN CE CONDIŢII SE RESTITUIE TAXA DE ÎNSCRIERE?

Taxa de inscriere se restituie la solicitarea Beneficiarului in urmatoarele situatii si cuantumuri:

– In cazul in care Prestatorul este anuntat in scris, inainte de inceperea cursurilor, suma achitata se restituie, mai putin taxa de administrare de 10%

– In primele doua saptamani de curs, suma achitata se restituie, mai putin contravaloarea orelor efectuate si a unei taxe de administrare de 25%.

– Nu se mai accepta cereri de retragere dupa a treia saptamana de curs, cu exceptia unor cazuri speciale (ex: sanatate, plecari definitive din tara etc).

Nota: Solicitarea pentru restituirea taxei se face numai in scris, cu respectarea termenelor de mai sus.

In cazul deciziei Prestatorului de a desfiinta o grupa, taxele de scolarizare si de examen se restituie integral.

5. CUM PROCEDEZ ÎN CAZUL ÎN CARE DORESC SA MA RETRAG?

Decizia de retragere se va anunta printr-o cerere adresata directorului scolii. Aceasta este valida doar daca a fost inregistrata la secretariatul scolii sau transmisa prin  email/ scrisoare recomandata cu confirmare de primire.

Pentru alte informații referitoare la cursuri vă rugăm să ne scrieți la adresa și numerele de telefon din pagina CONTACTE.
Vă mulțumim!