Slide PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTRE CAMBRIDGE. DETALII AICI CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

Evenimente decembrie 2019 – ianuarie 2020

Teacher training – dezvoltare profesionala profesori

 

In-House Training, 20 de activitati de inceput de an – 9 ianuarie 2020

Incepem anul in forta, prin cele mai de success activitati prezentate la conferintele nationale si internationale de limbi straine din anul 2019 aduse acum in  prim-plan, prin implicarea directa a trainerilor Lexis intr-un atelier spumos, interactiv, creativ si inspirational. Patricia Zanfir si Aniela Badescu – traineri.

Lilika Couri, Educational & Training Concepts, Athens – The Four-Stages Workshop, Lesson Planning – noiembrie 2019

Demostratie pas cu pas, managementul clasei, feedback si evaluare cursanti. Alaturi de colegii nostri din celelalte tari ale organizatiei Pharos profesorii Lexis au participat activ la seminarul despre bazele managementului educational si managementul clasei prin abordarea tehnicilor moderne de predare si de evaluare, prin constientizarea proceselor  si prezentarea unei demonstratii de ora de limba engleza.

 

Evenimentele Craciunului 2019, pentru mici si mari

 

Ateliere de creatie pentru copii si parinti, alaturi de intreaga echipa Lexis Pitesti – 14- 15 decembrie 2019

Adunati in jurul bradului de Craciun am invatat impreuna sa confectionam cele mai frumoase pungute de cadouri, dar si sa pregatim cele mai gustoase bomboane de Craciun, in asteptarea Mosului.

Targ de Craciun, la Lexis Unirii – 20 decembrie 2019

Impreuna interactionam in limba engleza prin intermediul acestui minunat targ in intregime organizat de elevii Lexis Unirii. Care au stiut sa sa isi prezinte bunurile, sa creeze logo-uri si reclame, sa negocieze, sa achizitioneze si sa le vanda, cu bucurie, simtul umorului si cu un simt antreprenorial de exceptie. Felicitari tinerei generatii!

A Cup of English, editia a doua – 20 decembrie 2019, la Brutaria Concordia, Monica Vasiliu 

Nu i-am uitat nici pe cursantii din grupele de adulti. I-am invitat intr-un loc de poveste, la o ceasca de cafea, ceai sau limonada proaspata, sa savuram impreuna prajituri de casa si sa ne implicam in cele mai distractive activitati de limba engleza. Credem ca succesul a fost garantat de atmosfera relaxanta, voia buna, jocurile propuse, dar mai ales faptul ca ne mandrim cu acesti cursanti plin de imaginatie, dornici de colaborare si cooperare.