Slide PESTE 80.000 DE CURSANȚI LEXIS ESTE GOLD PREPARATION CENTRE CAMBRIDGE. DETALII AICI CURSURI DE LIMBI STRĂINE DIN 1993 ÎN ROMÂNIA

Cursul de Scriere creativa aflat pe agenda departamentului educational a aparut ca raspuns la intrebarea “De ce scriem?”.

Modului Creative Writing organizat de Lexis Scoli de Limbi Straine are aplicabilitate intr-o mare varietate de domenii si se adreseaza persoanelor fizice si companiilor in care activitatea angajatilor presupune pregatirea unor prezentari, redactarea referatelor, rapoartelor, recenziilor, articolelor de presa sau a unor interviuri, recomandari, eseuri personale.

Nevoia dobandirii unei gandiri creative, a unei exprimari convingatoare si elegante, formarea unui stil persuasiv, dar sincer este solicitat pe internet, in domeniul comunicatiilor, mass-media, dar mai ales in domeniul academic.

Publicul-ţintă al cursurilor Creativa Writing si Public Speaking sunt lucrătorii din cadrul ministerelor, politicienii, directorii executivi, managerii de vânzări etc.

Printre cei care pot beneficia de actualitatea şi utilitatea celor două cursuri sunt şi elevii de liceu şi studentii pentru care  cunoştintele dobandite la aceste cursuri vor avea aplicabilitate la examenele orale, interviuri sau redactarea eseurilor.

Nivel obligatoriu B1+