Cursuri adulți

Competentele lingvistice sunt abilitatile tot mai mult apreciate la angajare. In fiecare an, impreuna cu colaboratorii nostri, Lexis Scoli de Limbi Straine realizeaza noi proiecte si lanseaza cursuri generale de limba englezagermanafranceza si italiana sau cursuri personalizate pentru diferite domenii de activitate si de interes.

Studiile o arata: invatarea unei limbi straine ne face mai inteligenti.

Exista o varsta ideala?

Mitul invatarii unei limbi straine doar la o varsta frageda a fost de mult constrazis de catre oamenii de stiinta. Adultii POT si TREBUIE sa invate limbi straine. La orice varsta, dobandirea fluentei intr-o limba straina este o provocare care necesita timp si practica pentru activarea sistemelor de invatare. Fata de copii,  adultii au avantajul cunoasterii personale, al stapanirii unui stil de invatare si de memorare. Logica si disciplina invatarii sunt un alt avantaj pentru cursantul adult.

Va invitam, asadar, sa eliminati inhibitiile si condusi doar de motivatie sa contactati scoala LEXIS unde doriti sa urmati cursul. In cadrul grupei veti cunoaste persoane din diferite domenii de activitate, cu personalitati interesante si veti face schimb de experienta. Clasa se va transforma intr-un mediu de invatare care sa va stimuleze increderea si dorinta de a progresa. Trainer-ul, metodele Lexis, tehnologia vor crea conditii de invatare similare mediului in care traiti si munciti zi de zi. Suportul de curs este atent selectat din lista celor mai prestigioase edituri. Fiecare tema/ lectie analizează cazuri autentice prin intermediul cărora dumneavoastra, cursantii Lexis, veti învaţa cum să folositi imediat abilităţile de limbă care facilitează comunicarea în situaţii practice la locul de muncă: prezentări, şedinţe, organizări de evenimente, conversaţie telefonică, email, mesagerie vocală etc.

 

Daca v-am convins, va rugam sa ne CONTACTATI pentru a va programa la testul de evaluare initiala.

 

ENGLEZA, ITALIANA, SPANIOLA, FRANCEZA

Durata cursului: 60 ore didactice
Structura cursului: 2 sedinte/ sapt.

ALTE CURSURI:

GERMANA (80 ore), ROMANA (50 ore)

ENGLEZA – LIMBAJE DE SPECIALITATE

Durata cursului: 60 ore
Structura cursului: 2 sedinte/ sapt.
◊ Business/ Domeniul juridic/ Domeniul bancar
◊ Marketing/Comunicare (Public Speaking)
◊ Medicina
◊ Servicii (secretariat, transport etc)
◊ Turism

GRILA DESCRIPTORILOR COMPETENTELOR LINGVISTICE

Cadrul European Comun de Referinta (CEFR) defineste 6 niveluri: A1, A2, B1, B2, C1 si C2. In versiune restructurata se mai admit si sub-nivelurile: A2+, B1+ si C1+. Modul in care se aplica aceste praguri functionale de invatare depind de manualele folosite si numarul de ore/ curs.

PERSOANE FIZICE

Doriti sa va testati nivelul de limba engleza? Verificati-va cunostintele prin acest test online gratuit. Rezultatul nu inlocuieste testul Lexis de evaluare initiala.

Pentru a fi repartizat corect intr-o grupa de nivel corespunzator, contactati scoala Lexis unde doriti sa urmati cursul pentru  programarea la test.

PERSOANE JURIDICE

Daca sunteti reprezentantul unei companii si doriti sa organizati un program de training pentru colegii dvs., solicitati oferta folosind formularul online. Va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va comunica oferta personalizata.