Critical thinking

Gandirea critica, nu criticarea altora – este una dintre cele mai cautate calitati in actiunile de recrutare pentru un loc de munca, pentru promovarea intr-un pozitie de conducere sau in cadrul selectiei pentru invatamantul superior.

Cursul Critical Thinking dezvoltat de Lexis Scoli de Limbi Straine isi propune sa ofere cursantilor un sistem de gandire bazat pe intelegerea logica a informatiilor, pe identificarea si evaluarea argumentelor. Tehnicile predate la acest curs va inarmeaza cu abilitati de identificare a greselilor si incoerentelor, de evitare si recunoastere a presupunerilor si control asupra consecintelor si luarii unei decizii.

Printr-o gandire critica independenta veti invata sa selectati si sa folositi doar informatiile relevante, sa identificati si sa le sistematizati pe cele mai importante, sa gasiti solutiile eficiente si eficace pentru atingerea obiectivului propus.

Cine apreciaza aceasta competenta? Angajatorii si directorii de recrutare la cursuri universitare, programe MBA si Masters.

Ce ofera aceasta competenta? Abilitatea de a gasi solutii inteligente la probleme dificile, de a depasi starile emotionale pentru a colaborare mai eficienta.

Nivel obligatoriu B1+